середу, 16 травня 2018 р.

Науково-практична конференція: "Громадянська освіта крізь призму впровадження Української Хартії вільної людини в освітній процес".

16 травня 2018 року в Тернопільському національному педагогічному університеті ім. Володимира Гнатюка за сприяння УОН ТОДА та ТОКІППО відбулася науково-практична конференція: "Громадянська освіта крізь призму впровадження Української Хартії вільної людини в освітній процес".
Відкрили захід заступник голови Тернопільської обласної ради Любомир Крупа, заступник начальника управління освіти і науки ТОДА Анна Зварич, директор ТОКІППО Олександр Петровський, проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва Фальфушинська Г. І. та через skype-зв'язок Маринович М. Ф., віце-ректор Українського католицького університету, співавтор Української Хартії вільної людини, яка стала основою обласної програми.
Про шляхи впровадження ідей Української Хартії вільної людини у освітній процес закладів освіти йшла мова під час теоретичної частини конференції, а також у інтерактивній формі під час проведення тематичних тренінгів, відповідно до життєвих цінностей в контексті УХВЛ.



Немає коментарів:

Дописати коментар