середа, 6 лютого 2019 р.

Відкриття Почесного консульства Угорщини в Тернополі та Тернопільській області.

Вихованці Великобірківського БТШ, які беруть активну участь у міжнародному соціальному проекті «Книга добра», сьогодні долучилися до урочистостей з нагоди відкриття Почесного консульства Угорщини в Тернополі та Тернопільській області.
На відкритті були присутні Надзвичайний та Повноважний Посол Угорщини в Україні Іштван Ійдярто та Посол з особливих доручень МЗС України Микола Балтажи, представники місцевої влади, духовенства та еліти.
Почесним консулом Угорщини в Тернополі та Тернопільській області стала президент Благодійного фонду "Подоляни", володарка премії "Успішна жінка" Тетяна Чубак.
Надзвичайно приємно, що честь виконати почесну місію під час церемонії розрізання стрічки із кольорами прапорів України та Угорщини
отримала чарівна україночка з Великих Бірок і нею стала Миколаїшин Тетяна!
А далі на дітей чекали неймовірні сюрпризи та море позитиву!
У концерт-холі "Подоляни" відбулось свято «Єднання української та угорської культур», де для 200 діток із усієї Західної України відбувся святковий концерт за участю Юстини Злонкевич та Вікторії Кульматицької.
Подарунком-сюрпризом від Почесного консула Угорщини в м.Тернополі Чубак Тетяни стало надзвичайне паперове шоу.
А ще юні посли миру і добра мали можливість зустрітися із давніми друзями, з якими відпочивали в Угорщині на озері Веленце та подорожували з почесними місіями, а також поспілкуватися.
Безмежно вдячні Почесному консулу Угорщини в м.Тернопіль Тетяні Чубак та Благодійному фонду "Подоляни" за запрошення!
Дітвора провела весело та цікаво час! Сподіваємося на подальшу співпрацю!






Немає коментарів:

Дописати коментар