четвер, 21 лютого 2019 р.

Інтегроване заняття "Військова техніка"

Спланована збройна агресія Росії проти України розпочалася 20 лютого 2014 року з військової операції Збройних Сил РФ із захоплення частини території України – Кримського півострова.
Активну фазу збройної агресії Росії проти України вдалося зупинити завдяки мужності українського народу, який став на захист своєї Батьківщини у складі Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших оборонних та правоохоронних органів.
Саме сильна армія є запорукою збереження державно
го суверенітету, тому надзвичайна увага до Збройних Сил України, як дорослих так і дітей, дає поштовх для детальнішого вивчення військової техніки у гуртку «Початкове технічне моделювання».
В рамках впровадження STEM-освіти, у гуртку проведено інтегроване заняття, під час якого юні техніки ознайомилися з видами військової техніки і її призначенням, дізналися історію розвитку бронетехніки, детально розглянули будову найвідомішого танка в світі Т-34. Свої знання закріпили, розгадуючи ребуси і кросворди, а кульмінацією стало, власне, виготовлення моделі танка своїми руками.
Завдяки старанням дітей, вдалося створити танковий батальйон, який готовий відправитися на передову.


Немає коментарів:

Дописати коментар