неділю, 15 жовтня 2017 р.

Відкриті міжрегіональні змагання з ПТМ "Креативна галицька майстерня -2017"

Неймовірно щасливі, успішні та з величезним багажем знань і досвіду повернулись із Відкритих міжрегіональних змагань з початкового технічного моделювання учнів молодшого шкільного віку "Креативна галицька майстерня-2017", що проводились у м.Львові з 12 по 14 жовтня 2017 р на базі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, вихованці Великобірківського БТШ!
Додому команда привезла три "срібні" і п’ять "бронзових" медалей!
Із такою кількістю нагород зі змагань юні техніки їхали вперше.
Програма змагань була досить насичена і цікава, адже було проведено 5 етапів конкурсних завдань, що включали творче завдання - виготовлення моделі космічної ракети, завдання з початкової електротехніки, спортивно-технічне завдання, виготовлення об’ємної транспортної моделі та спортивне . А також було проведено кілька майстер-класів, екскурсії історичною частиною м. Львова .
Хлопці успішно справилися із всіма етапами, і в підсумку отримали такі нагороди:
В конкурсі "Складання найпростіших електричних систем" друге місце зайняв Маценько Устим, а третє розділили Качковський Дмитро, Чудик Арсен та Запоточний Денис.
В конкурсі "Виготовлення моделі транспортної техніки" дипломами третього ступеня та медалями нагороджені Маценько Устим та Запоточний Денис.
А от в конкурсах "Виготовлення моделі метального планера" та "Веселі старти" Маценько Устим отримав срібні нагороди.

Вітаємо і пишаємося успіхами хлопців!


Немає коментарів:

Дописати коментар