середу, 11 жовтня 2017 р.

Ігри патріотів

14 жовтня - значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюванням серця мільйонів громадян нашої України. У цей день українці відзначають чотири великі свята: День святої Покрови Пречистої Богородиці, День українського козацтва, 75-у річницю створення Української повстанської армії (УПА) та День Захисника України. 
Тому 11 жовтня, у Великобірківському БТШ відбувся масовий захід «Ігри патріотів», в якому взяли участь вихованці гуртків Паперопластика, Юні друзі природи, та гуртка початково – технічного моделювання. Вихованці мали змогу подивитись презентацію, дізнатись цікаву інформацію про виникнення цих свят. А також, показати свою спритність, витривалість, активність та завзятість, взявши участь у різноманітних конкурсах. Гуртківці, поділившись на дві команди «Патріоти», та «Захисники», грали у вікторину «Наша країна – Україна, відгадували українські національні свята. Учасники команд, уявивши себе козаками, переходили через колоди не впавши у воду, варили юшку, також переправлялись верхи на конях по степах. Згодом гуртківці одягали козака та стрибали у шароварах. По закінченні заходу усі вихованці були нагороджені медальками «Патріоти України».
героїв Тому будьмо гідними патріотами нашої держави, пам’ятаймо наших героїв історичного минулого, а також теперішніх захисників, які зараз захищають цілісність, недоторканість нашої держави .

Немає коментарів:

Дописати коментар