вівторок, 13 жовтня 2020 р.

ІСТОРІЯ №9. ГОРДІСТЬ ЗАКЛАДУ – НАШІ ВИПУСКНИКИ!

 #БТШ_60! #Великі_Бірки

ІСТОРІЯ №9.
ГОРДІСТЬ ЗАКЛАДУ – НАШІ ВИПУСКНИКИ!
Кожен навчальний заклад славний своїми випускниками.
За 60 років їх чимало. Кожен вибрав у своєму житті свій шлях. Звичайно, ми любимо кожного, та пишаємося їхніми успіхами!
Чимало наших колишніх гуртківців є людьми, добре знаними не тільки у селищі, районі, чи на Тернопільщині, але й у всій Україні: педагоги і лікарі, юристи і фінансисти, програмісти й інженери, військові і цивільні.
Серед наших вихованців є ті, які змогли досягнути вершин професійної майстерності за кордонами України!
Плине час, стають на крило нові пташенята, випурхнувши з гнізда, де їх любили, плекали та щедро ділились знаннями.
Педагоги Великобірківського будинку творчості школяра з радістю та гордістю спостерігають за успіхами своїх випускників як далеких минулих літ, так і тих, що залишили стіни острова дитинства зовсім недавно.
Роки, проведені в стінах БТШ, поволі і невідворотно відпливають в минуле. І чим тривалішою стає відстань, тим чарівнішими і милішими серцю здаються її обриси.
Впродовж 25 років у нашому закладі створилася чудова традиція: кожного року у травні місяці ми урочисто проводжаємо наших випускників у доросле життя! І не має значення чи вони відвідували заняття 2-3 роки, а хто і всі 11. Вони назавжди залишаться гуртківцями того віку, якого запам’ятали їх в стінах БТШ. Кожен з них мав можливість відвідувати гуртки, які йому були до вподоби. Хтось танцював чи співав, дехто вивчав рідний край, інші ходили на технічні гуртки, а любителі подорожувати відвідували туристичні . Кожного манило сюди щось незвідане і надзвичайне.
Щороку, в цей день територія нашого позашкільного закладу перетворюється на екзотичний БТШівський острів з цікавими локаціями та хитромудрими завданнями, на якому з радістю подорожують наші випускники, маючи можливість ще раз зазирнути в ДИТИНСТВО.
Всім випускникам на згадку про Великобірківський БТШ ми даруємо сувеніри- емблеми., і щораз наголошуємо: Зберігайте їх як реліквію. Покажете своїм нащадкам, які в свою чергу, ми сподіваємося, стануть гуртківцями БТШ. Крокуйте у майбутнє впевнено і завзято! Будинок творчості завжди буде радий вам, і чекатиме вашого повернення разом з дітьми та онуками. В них повториться ваше дитинство, ваша шкільна юність!
Кульмінацією таких зустрічей є фото на згадку!
Отож, презентуємо фото наших випускників та щасливі миті прощання з дитинством!

Немає коментарів:

Дописати коментар