середу, 21 березня 2018 р.

Свято зустрічі перелітніх птахів

                                     

Цьогорічна весна не спішить радувати нас теплом та сонечком і перелітні птахи, аж ніяк не готові до зустрічі з такою весною. Але вони повертаються з теплих країв сюди - адже тут їх Батьківщина.
Вихованці Великобірківського БТШ уже не перший рік з особливою радістю зустрічали перелітних птахів і робили це у захоплюючій формі квест-гри. 
Діти перглянули відеопрезентацію, прослухали спів пташок, відгадували загадки, дізнавалися нове про птахів та ділилися власними спостереженнями за ними. Дуже багато уваги приділили лелекам, адже вони особливо потерпають від цьогорічних весняних несподіванок. А от на станціях гри на гуртківців чекали завдання від пташок.
На станції "Лебединій" - скласти з частинок прислівя та приказки про птахів. На станції "Журавлиній" - пограти у пташине лото. На станції "Солов'їній" - скласти пташині пазли. На "Шпачиній" - розгадати пташині кросворди. На станції "Ластівок" скласти фігурки пташок за допомогою головоломки "Танграм". На станції "Жайворонків" - шукали загублені слова. На завершальній станції - "Лелечій" виготовляли паперових лелек.
За виконання кожного із завдань, команди отримували частинки пазлів, з яких у підсумку склали фотографії лелек.
А завершили свято піснями про птахів та таким улюбленим всіма дітлахами танцем маленьких каченят.



                                

Немає коментарів:

Дописати коментар