пʼятницю, 30 березня 2018 р.

Екскурсія в ЦЕНТР НАУКИ

Науково-демонстраційний навчальний центр «Центр Науки» - це місце, де можна навчатись та розважатись водночас, пізнавати світ, спостерігати явища природи, побачити на практиці фізичні властивості речовин, експериментувати та досліджувати. 
30 березня 2018 року відбулась довгоочікувана екскурсія вихованців Великобірківського БТШ у Центр Науки, що у Тернополі. 
В освітньо-науковому закладі зібрано понад 30 різних наукових експонатів. Вони надзвичайно цікаві, як для дорослих, так і для дітей. Екскурсовод у інтерактивній формі розповів про кожен з експонатів, а це : нескінченна парковка, фотокабіна, модель гравітаціного поля чорної діри, киплячий пісок, зоотроп, маятник, лазерна арфа, інтерактивна карта та інші..
Окрім цього, у приміщенні відкрито також і музей інформаційних технологій, де зібрано техніку минулого. З ретро комп’ютерами, обчилювальними приладами, кіно та фото технікою познайомив директор станції Юних техніків м. Тернополя Ковальчук Олег Степанович, з ініціативи якого і було зібрано ці експонати.

Немає коментарів:

Дописати коментар