понеділок, 8 жовтня 2018 р.

Візит Міністра закордонних справ Клімкіна П.А. з презентацією "Книги добра"


                                           
Творімо добро разом! – саме це гасло стало визначальним для всіх учасників міжнародного соціального проекту «Книга добра»!
Добро вертається сторицею, і сьогоднішній день став цьому підтвердженням!.
Вперше у Великі Бірки завітав Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, а приводом для його візиту стала презентація великої «КНИГИ ДОБРА», створена із 50 найкращих дитячих реальних історій про добро та ілюстрацій до них. 
Ця КНИГА унікальна тим, що виготовлена із черпаного паперу у Центрі української культури в Таллінні, керівником якого є уродженець селища Великі Бірки, а сьогодні відомий український культурний і громадський діяч в Естонії Анатолій Лютюк.
В цій книзі розміщенні історії наших односельчан переможців І етапу - сестричок Валентини та Юлії Гайдукевич, Олександра Боєчка та ілюстрація Юстини Злонкевич, яка стала переможцем ІІ етапу.
Вихованці Великобірківського будинку творчості школяра активно долучаються до ІІІ етапу проекту, щоб стати послом миру і добра в одну із 50 країн світу, поширюють інформацію про проект, проводячи заходи, які пов’язані із міжнародним соціальним проектом «Книга Добра».
Надзвичайно приємно, що сьогодні під час зустрічі Василь Вишиванюк, Почесний Консул Угорщини у Івано-Франківську та Івано-Франківській області і один з організаторів проекту оголосив, що таку можливість отримають 5 активних учасників ІІІ етапу та переможці І і ІІ етапів з Великих Бірок, а також керівник проекту у позашкільному закладі Ольга Урманець.
Отож, сіймо зерна добра, нехай вони проростають і заколоситься добро всюди і скрізь.

                                                            

Немає коментарів:

Дописати коментар