понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Зустріч з Христиною Стрілковською, в рамках проекту "Знай наших"

                                           
Надзвичайно цікавою, веселою та досить пізнавальною сьогодні була поїздка активних гуртківців Великобірківського БТШ у модельне агентство One Models Agenсy. Ця зустріч відбулась в рамках реалізації проекту «Знай наших», адже директором агенства є Стрілковська Христина, яка проживає у смт. Великі Бірки і в минулому була успішним вихованцем нашого позашкільного закладу. 
Христинка провела надзвичайно цікаву екскурсію агентством та розказала про різноманітні заходи, які вона організовувала, про свої успіхи та відзнаки у модельному бізнесі. Також Христя запросила до нас модель Олесю Мотрук, яка розказала нам про свою кар’єру моделі та про модельні покази, на яких вона виступала.
Досить захоплюючою відбулась зустріч дівчаток із візажистом модельного агентства – Роксоланою Ковалюк, яка розказала та показала як правильно робити макіяж та як завжди виглядати красивою.
Родзинкою та несподіванкою нашого перебування у агентстві стало те, що Христя зробила нам чудовий подарунок – Сертифікат на безкоштовне навчання у One Models Agenсy . За результатами жеребкування його виграла Воловнік Оксана.
Ми дуже вдячні Христині Стрілковській за те, що вона дала нам можливість заглянути у світ краси та моди. Успіхів та процвітання усій команді агентства One Models Agenсy.


Немає коментарів:

Дописати коментар