суботу, 13 жовтня 2018 р.

Ігри патріотів "Ми - українці!"

                                              
Героїчною, визначною та важливою датою у житті нашого українського народу є 14 жовтня. Вона несе за собою чотири великих, патріотичних свята. Перше християнське свято - це свято Пресвятої Покрови Богородиці, друге – День українського козацтва, третє – День УПА, та четверте – День захисника України.
Тому напередодні Дня захисника України, в рамках відзначення тижня патріотичного виховання, у Великобірківському БТШ відбулись ігри патріотів «Ми – українці», в яких взяли участь вихованці молодшого шкільного віку. Гуртківці дізнались цікаву інформацію про виникнення цих свят, а також показали свою спритність, витривалість, активність та завзятість, взявши участь у різноманітних конкурсах.
Учасники поділились на чотири курені: курінь гетьмана Петра Сагайдачного, курінь Богдана Хмельницького, курінь Дмитра Вишневецького та курінь Северина Наливайка.
Юні патріоти, уявивши себе козаками, переходили через колоду, яка уособлювання переправу через річку, не впавши у воду; варили юшку, брали участь у конкурсі «Забави кошоварів»; переправлялись верхи на конях по степах; переходили через болото; танцювали козацький гопак, взявши участь у своєрідному танцювальному флеш-мобі.
Родзиною свята став козацький танець у виконанні вихованців гуртка «Хореографія» та їхнього керівника Голубовича Д.О.
За участь у іграх патріотів учасники заходу були нагороджені медальками «Козачата».
Ми повинні щиро бути вдячні нашим героям, які захищали та захищають нашу Батьківщину, і виховувати наше майбутнє покоління вірними патріотами своєї держави.


Немає коментарів:

Дописати коментар