вівторок, 2 жовтня 2018 р.

Зустріч з Христиною Стрілковською, в рамках проекту "Знай наших"

                                        
2 жовтня 2018 р у нашому закладі відбулася досить цікава і неординарна зустріч – до нас завітала Христина Стрілковська, в минулому талановита вихованка гуртків Великобірківського БТШ, а сьогодні - директор модельного агентства «One models Agency» та модельної школи One Models School, що у Тернополі.
Зустріч відбулася в рамках обласного проекту «Знай наших», метою якого є знайомство з історіями успішних людей нашого краю - сучасників, які живуть поряд з нами, розглядають 
свою державу як запоруку власного особистісного розвитку.
Христина зустрілась із вихованцями гуртків «Історичне краєзнавство», «Юні екскурсоводи», «Спортивний туризм», адже сама була активною вихованкою еколого-натуралістичних та туристсько-краєзнавчих гуртків. Ще будучи гуртківцем Христина підкорила не одну вершину «БТШівського олімпу»: в 2010 році стала абсолютним переможцем Всеукраїнського конкурсу досягнень юних зоологів-тваринників в рамках тижня Всеукраїнських та міжнародних науково-освітніх проектів «Україна-Європа-світ-2010», а також стала триразовим бронзовим призером обласних змагань з пішохідного туризму та неодноразовим призером відкритих змагань із спелелорієнтування. Напевно, сьогодні є знаковими моменти з позашкільного життя те, що Христина очолювала Раду гуртківців "БТШівська родина" і стала переможцем БТШівського конкурсу краси і чарівності "Зіронька БТШ-2007"
Христина поділилась своїм досвідом роботи у модельному бізнесі, розказала про дитячі та шкільні роки, про те, як стала моделлю та як досягла успіху стати директором модельної школи. Вона показала цікаві відео , як працює модельна школа, поділилася досвідом у менеджерській, журналістській роботі, розказала про свою роботу в напрямку розвитку кінематографії, організації кастингів та різноманітних заходів.
Гуртківці із захопленням слухали розповідь нашої землячки та побажали їй успіхів, натхнення, творчих злетів у своїй креативній та дуже цікавій роботі, а також виявили бажання у подальшій співпраці.





Немає коментарів:

Дописати коментар