четвер, 18 жовтня 2018 р.

Презентація "Книги добра" у Тернопільській районній центральній бібліотеці

Гуртківці Великобірківського БТШ продовжують активно приймати участь у ІІІ етапі міжнародного соціального проекту "КНИГА ДОБРА".
Наші вихованці презентували "Книгу добра" у Тернопільській районній центральній бібліотеці, де ознайомили присутніх гостей та бібліотекарів з усіх населених пунктів з ходом реалізації проекту.
Учасники заходу дізналися детально про сам проект, його натхненників та координаторів та можливостями , які відкриваються перед активними дітьми, беручи безпосередню участь в ньому. Також учасники проекту розказали про нашого славного земляка, культурного та громадського діяча в Естонії, Анатолія Лютюка, одного із координаторів проекту, в друкарні якого виготовляється вручну ВЕЛИКА «КНИГА ДОБРА».
А ще ми розказали про те, що 8 жовтня у Великобірківському будинку творчості школяра ми зустрічали почесних гостей, завдяки яким проект реалізовується на міжнародному рівні, а це Міністра закордонних справ Павла Клімкіна, почесного консула Угорщини у м. Івано Франківськ Василя Вишиванюка, директора фонду "Чисті серцем" Ірину Рабарську, президента БФ ТРЦ " Подоляни" Тетяну Чубак
Зворушливими для присутніх стали зачитані вихованцями історії добра, які увійшли у сотню найкращих.
Отож, проект продовжується, і тепер до нього зможуть долучитися ще й читачі бібліотек району та стати посланцями миру та добра у всьому світі.

Немає коментарів:

Дописати коментар