середу, 24 жовтня 2018 р.

Кубок Тернопільської області зі спортивного туризму

                                              

Ось і підійшов до завершення основний змагальний сезон наших спортсменів-туристів, які представляють селище Великі Бірки – це гуртківці Великобірківського будинку творчості школяра, члени ТСК «Вершина», а також педагогічні працівники. Всі обласні заходи, в яких ми приймали участь у 2018 році, ми завершили в ранзі Чемпіонів.
… весна 2018 року – І місце в Чемпіонаті області серед юнаків та у Спортивних іграх Тернопільщини серед учнівської молоді.
… вересень 2018 – третя поспіль перемога в обласних змаганнях серед працівників освіти Тернопілля
… І на завершення – І місце в кубку Тернопільської області…
… тепер детальніше…
20 жовтня поблизу селища Великі Бірки проводився Кубок Тернопільської області із спортивного туризму.
Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань здійснювали управління з питань фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА та Тернопільська обласна федерація спортивного туризму.
Основну і безпосередню роботу з підготовки умов та постановки дистанцій змагань виконали члени туристсько-спортивного клубу «Вершина».
Змагання проводились в молодшій та старшій вікових групах на дистанціях «Крос-похід» ІІ та ІІІ класу складності. Всі дистанції були побудовані на складних природних перешкодах, без будь-якої їх імітації – це круті схили, обриви, ріки, лісові урочища, завали, високотравʼя.
Нашу команду в старшій віковій групі представляли молоді спортсмени-туристи, цьогорічні Чемпіони області серед юнаків – Лінда Боєчко, Клачинський Андрій та Святослав Крамар, а також найдосвідченіший в цій команді – кандидат в майстри спорту Олег Клачинський.
Цьогорічні змагання ускладнювались тим, що в старшій віковій групі підібрався дуже сильний склад команд, кожна із яких претендувала на перемогу. В усіх командах були спортсмени, які в різні роки перемагали в різноманітних обласних змаганнях.
Незважаючи на складність, командам вдалось показати свою найкращу підготовку на дистанції «Крос-похід». Переможцями в цьому виді змагань стала наша команда Великобірківського БТШ, другими – команда «Легіон», третє місце виборола команда «Крок» (обидві із м. Тернопіль).
Команди переможці Кубку в кожній віковій групі нагороджені Кубком Тернопільської області, а також всі призери на нагороджені грамотами та медалями.
Вітаю своїх спортсменів із успішним закінченням основного спортивного сезону! Бажаю – не зупинятись на досягнутому… Для вас – це тільки початок…


Немає коментарів:

Дописати коментар