субота, 18 квітня 2020 р.

"Тримай п'ять, освіто!"

5 неймовірних днів Антикризового національного онлайн EdCamp 2020!
Минулий тиждень для наших педагогів Лисак Н.А. та Урманець О.Д. був насичений  дистанційним навчанням, опануванням нових освітніх інструментів та технологій в сьогоднішніх реаліях та знамомствами з неймовірно творчими, натхненними та фаховими "білими воронами"- саме так називають себе ті, що належать до кагорти відповідального вчительства і прагнуть покращити освітню галузь в Україні.
Саме з 13 по 17 квітня відбулась неординарна освітня подія - Антикризовий онлайн-EdCamp 2020, який об’єднав 10 019 осіб у цей непростий час задля реформування дистанційної освіти, підтримки учнівства, вчительства і батьківства України.
Педагоги мали можливість почути неймовірних спікерів, стати учасниками підписання меморандуму про співпрацю з освітнім омбудсменом; пройти успішно web-квест "Школи світу",  стати учасниками найбільшого онлайн рекорду України;  почути доповіді, роз'яснення, відповіді на питання від представництва влади та іноземних експертів...
До речі, для тих, хто не зміг потрапити на цей захід, але залишаєтеся небайдужим до долі української освіти та змінює її на краще разом із спільнотою відповідального вчительства, організатори Антикризового національного онлайн EdCamp 2020 створили YouTube канал, де переважна більшість всіх сесій є у записі. Підвищуйте кваліфікацію (але вже без сертифікату).
https://www.youtube.com/ch…/UCZTRfXnGXyW2D3bKkCup2vw/videos….


Немає коментарів:

Дописати коментар