пʼятниця, 10 квітня 2020 р.

МАРАФОН ІДЕЙ «STEM-ТИЖДЕНЬ» стартував!

З 27 по 30 квітня 2020 року буде проведено Всеукраїнський STEMтиждень.
Відділ STEM-освіти ІМЗО запрошує спільноту вчительства включити активності, які будуть сприяти підвищенню інтересу дітей до навчання. Враховуючи, що дистанційне навчання здійснюється в закладах освіти у різних умовах, пропонуєть всім поділитися досвідом, як можна провести STEM-тиждень в даних реаліях .
Для цього пропонується 9-10 квітня 2020 року на сторінці ФБ «Відділ STEM-освіти ІМЗО» провести #ідеяSTEM_тиждень_spring2020 МАРАФОН ІДЕЙ «STEM-ТИЖДЕНЬ», де кожний автор має можливість розмістити пост-геніальну творчу ідею.
У період з 11 по 24 квітня 2020 року бажаючі провести #STEM_тиждень_spring2020 STEM-тиждень ознайомляться з пропозиціями та спланують свої дії.
Так сформується кейс матеріалів, анонсів для проведення з 27 по 30 квітня Всеукраїнського STEM-тижня в умовах карантину. Ми вірімо, що зможемо це зробити на високому професійному рівні.
Дії автора:
✍️Розробити матеріали (активності, вправи, досліди, відео…), які можна використати педагогам для проведення занять в умовах дистанційного навчання з метою підвищення інтересу дітей до STEM-навчання.
👩‍💻Зробити пост на цій ФБ-сторінці з хештегом #ідеяSTEM_тиждень_spring2020.
📷Зробити скріншот та заповнити анкету «STEM-тиждень. Автор» (режим доступу: http://surl.li/brrr ) якщо є бажання отримати сертифікат та опублікувати свої матеріали в збірнику методичних матеріалів «STEM-ТИЖДЕНЬ»
Зміст поста
#ідеяSTEM_тиждень_spring2020 (Увага! Обов’язково писати, це допоможе учасникам зібрати всі матеріали)
1. Назва розробки/події/завдання/заходу
2. Вікова категорія учасників:
3. Методична порада (запропонуйте форму проведення та дайте короткий опис вашого уявлення як краще реалізувати)
4. Зміст (опис, креслення, таблиці, малюнки, посилання на власні ресурси, файли тощо)
5. Використані джерела (додержуйтеся академічної доброчесності вказуйте джерело, список літератури)
Наша креативна Наталя Андріївна Лисак, керівник гуртків "Паперопластика" та "Папероктучення" радо поділилалася своїми ідеями з колегами щодо впровадження STEM-освіти в закладі !
Допис за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар