пʼятниця, 3 квітня 2020 р.

Знайомимось із творчістю українських мультиплікаторів та їх кращими фільмами

Друзі, продовжуємо знайомитись із творчістю українських мультиплікаторів та їх кращими фільмами. Сьогодні  пропонуємо вашій увазі чудовий мультфільм виробництва кіностудії «Укранімафільм» (Українська кіностудія анімаційних фільмів) – «Маленький великий пес», а потім вилітити його персонажа.
«Укранімафільм» – державна анімаційна студія, яка веде свою історію з моменту створення першого мальованого мультфільму «Мурзилка в Африці» в 1934 році. Традиція студії – робити мультфільми, що стають класикою. Створених на студії героїв глядачі люблять і впізнають в усьому світі.
Більше 300 фільмів «Укранімафільм» відзначено призами та дипломами на державних та міжнародних кінофестивалях. Серед них: серії «Козаки»,«Пригоди капітана Врунгеля», «Аліса в Країні чудес», «Лікар Айболить», «Острів скарбів», «Пригоди Котигорошка та його друзів» та багато інших.
Мультфільм «Маленький великий пес» можна подивитись ось тут:https://www.youtube.com/watch…
Виліпити персонажа мультфільму вам допоможе відео майстер-клас. Для роботи вам знадобляться: пластилін, або солоне тісто, зубочистка, стек, дощечка. Приємної роботи!

Немає коментарів:

Дописати коментар