неділя, 27 вересня 2020 р.

Змагання першості області зі спортивно-туристського орієнтування в паркових зонах

  Цьогорічні традиційні змагання першості області зі спортивно-туристського орієнтування в паркових зонах в рамках Всеукраїнських масових спортивних заходів “Спорт для всіх в парках і скверах”, присвячені Всесвітньому дню туризму, відбулися у Тернопільському парку “Національного відродження”, зібравши команду прихильників здорового способу життя різного віку, що мають велику жагу до перемоги. Урочистий настрій відкриття та інтрига нагород спонукали учасників до перемоги.

І ось момент старту настав, поставивши перед кожним випробування, а саме пошук контрольних пунктів, що були розташовані на теренах парку. Молодшим учасникам вікових груп 10-14 років та 35 річним і старшим, а також сімейним парам необхідно було віднайти КП за вибором, для інших вікових груп – орієнтування у заданому напрямку із поступовим зростанням номерів. Ті учасники, які віднайшли більше контрольних пунктів за коротший проміжок часу і здобули почесні місця у турнірній таблиці.
У віковій групі 15-16 років серед дівчат ІІ місце здобула Надія Клачинська.
Серед юнаків ІІ і ІІІ місце здобули Максим Кіндзерський та Андрій Клачинський.
У віковій групі 21-34 років серед жінок перемогла Юлія Радецька.
Серед чоловіків перше місце виборов Андрій Кучмай, а ІІ і ІІІ місця здобули Олег Клачинський та Андрій Демчук.
Серед чоловіків перше місце виборов Тарас Серба.
Змагання були організовані спільною працею Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді (директорка Оксана Пшенична) та Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” (директор Володимир Ванджура).
Після багатоденного очікування стартів в умовах карантину Тернополян та гостей, цьогорічний день змагань залишиться у пам’яті учасників, як осінній та дощовий, але змагання відбулись з відчуттям самореалізації учасників та втіленням їх задумів на рахунок сьогодення і майбутнього.






Немає коментарів:

Дописати коментар