пʼятниця, 25 вересня 2020 р.

День Позашкілля



 #БТШ_60! #ДеньПозашкілля

«Таланти й пошук зібрались тут
Стежини творчості вперед ведуть.»
Саме під таким гаслом вже 60 років працює Великобірківський будинок творчості школяра, невіддільний компонент освітянської галузі, що представляє ПОЗАШКІЛЛЯ Тернопільського району, заклад, який ласкаво педагоги та вихованці називають країною БТШанією.
Неначе швидкоплинна ріка, що завжди повна, біжить, не спиняючись, уперед, живить своїми водами все навколо, так і будинок творчості, наповнений дитячими голосами і сміхом, ні на мить не зупиняється: творить, дає знання, виховує, а потім випускає в широкий світ своїх вихованців, де вони живуть, вчаться, працюють і творять свою державу.
Сьогодні, в День позашкілля, подвір’я нашого БТШ наповнилося колоритом теплого осіннього сонечка, гамірними дитячими голосами, щирими усмішками. Адже, кожен старався потрапити в об’єктив фотоапарата біля яскравої оригінальної тематичної фотозони на згадку про ювілей улюбленого закладу позашкільної освіти.
Тож вітаємо із Днем позашкілля усіх позитивних, творчих, закоханих у життя! Наші любі гуртківці, нехай вас завжди буде багато! Наші шановні батьки! Нехай наша робота завжди допомагає вам робити ваших-наших діток щасливими! Шановні колеги! Із святом усіх вас! Нехай наша праця гріє душу, серце і дає змогу не хвилюватися про буденне!























Немає коментарів:

Дописати коментар