понеділок, 28 вересня 2020 р.

Нагородження переможців відеоконкурсу "Моя домашня бібліотека"

 Це було яскраво, хвилююче, зворушливо і по-дитячому – дуже щиро. В рамках святкування Всеукраїнського дня бібліотек відбулось нагородження переможців Обласного творчого онлайн конкурсу «Моя домашня бібліотека». Захід відбувся за участі Анни Данилюк ­­– помічниці Почесної Консулки Угорщини в місті Тернопіль –Тетяни Чубак, а також переможців з міста Тернополя і Тернопільського району.

Усього в конкурсі взяли участь 66 робіт. Увесь процес – від надходження, оцінювання презентацій і до сьогоднішнього нагородження модерувала завідувачка науково-методичного відділу бібліотеки – Тетяна Хованець. За результатами роботи журі, яке очолювала пані Тетяна Чубак, було визначено 16 переможців і одна нагорода гран-прі.
Пам’ятні грамоти і призи від Почесного консульства Угорщини в місті Тернополі та Тернопільської обласної бібліотеки для дітей переможцям вручила директорка книгозбірні Надія Новіцька. Усіх фіналістів вона похвалила за креативність і яскраву промоцію читання через представлення власної книжкової колекції, а також подякувала представниці Консульства за співпрацю і меценатську підтримку в проведенні конкурсу.
Від Великобірківського БТШ участь у цьому конкурсі взяла Злонкевич Юстина та отримала ІІ місце у номінації "Відеоролики".




Немає коментарів:

Дописати коментар