четвер, 24 вересня 2020 р.

Подарунок від БФ"Чисті серцем"

 #БТШ_60!

#Чисті _серцем
Це просто фантастика! Мрії збуваються!
До 60-річчя позашкільного закладу гурток "Вступ до робототехніки" отримав неймовірний сюрприз-подарунок від організаторів міжнародного соціального проекту "КНИГА ДОБРА" та БФ "Чисті серцем" - набір для конструювання та програмування роботів LEGO BOOST.
Радості дітей немає меж, вони вже з нетерпіння чекають на знайомство з роботом та величезним спектром його можливостей. Адже цей рухомий робот на гусеницях може трансформуватися в ще 4 моделі: всюдихід MTR-4, кота Френкі, «гітару 4000", незвичайний конвеєр, що імітує заводську лінію LEGO по збірці крихітних моделей конструктора.
Цей чудернацький робот може розуміти людську мову і реагувати на неї за допомогою своїх датчиків, показувати свій характер, точно визначати відстань до об'єктів і під'їжджати до них з різною швидкістю, переміщати предмети. Широкі і надійні гусениці дозволяють програмованому роботу впевнено пересуватися навіть по нерівній місцевості, змінюючи свій маршрут і навіть швидкість пересування.
Щиро дякуємо нашим щирим справжнім друзям Почесному консулу Угорщини в м. Івано-Франківську п.Василю Вишиванюку, директору БФ "Чисті серцем" Ірині Рабарській за те що втілюєте дитячі мрії в життя, а нам даєте можливість творчо розвиватися, адже тепер, поряд з конструюванням простих механізмів, ми вже лего-технології будемо освоювати разом з програмуванням!





Немає коментарів:

Дописати коментар