понеділок, 7 грудня 2020 р.

Пізнавально-розважальна програма "Лицарі БТШ"

 6 грудня – День Збройних Сил України !

Це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.
Адже техніка, броня та зброя – бойовими стають не завдяки якомусь «диву» чи «магії», а завдяки щоденній роботі солдат та офіцерів ЗСУ. Ці люди просто «роблять свою роботу». І завдяки тому, що вони роблять її добре - війна стає такою малопомітною для більшості із нас.
У День збройних сил України ми вітаємо наших військових з їх професійним святом, і щиро дякуємо їм!
З нагоди Дня Збройних Сил України у Великобірківському БТШ проведено пізнавально-розважальну програму "Лицарі БТШ".
Під час заходу вихованці ознайомилися з історією Збройних Сил України, родами військ, професіями, з озброєнням сучасної Армії України.
Під час конкурсної програми гуртківці закріпили свої знання про будову танка, розгадуючи кросворд та ребуси, дізналися нові військові терміни та їх значення, розшифровуючи закодовані слова, провели справжній танковий бій, відповівши на запитання вікторини, а ще виготовляли моделі військової техніки «Від минулого до сучасного».
За результатами турніру учасникам присвоєно найвищі звання: учасники команди "Військо-морські сили"
стали «Генералами-полковниками», "Сухопутні війська"-«Генерал-лейтенанти» та "Повітряні сили" - «Генерал-майори» та вручено відповідні пагони.















Немає коментарів:

Дописати коментар