середа, 4 листопада 2020 р.

ІСТОРІЯ №21 СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ ПЕДАГОГІВ...

 #БТШ_60! #Великі_Бірки

ІСТОРІЯ №21
СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ ПЕДАГОГІВ...
Людина живе доти, поки її пам’ятають.
Сьогодні ми не можемо не згадати, що поруч із нами уже немає людей, доля яких була тісно пов’язана з будинком творчості школяра.
Страшний, жорстокий, незрозумілий вирок долі – і в таких ще молодих життя обірвались. А їм би ще жити, творити, навчати, любити, та підступна смерть забрала їх від нас.
Це наші шановні та надійні колеги, яскраві особистості:
КАТЕРИНА АНДРІЇВНА ТВЕРДОХЛІБ (29.03.1966 – 27.06.2007). Щедрий слід залишила ця жінка. Працюючи у Великобірківському будинку творчості школяра понад 10 років прищеплювала дітям любов до вишивки, вчила доброго мудрого, вічного. Багато наших колег, молоді і не тільки, навчилися у неї азам майстерності і нерідко користувалися її порадами і допомогою. Вона була дуже терплячою і чуйною, завжди могла вислухати кожного, підтримати, щось порадити, виручити, нікому не відмовляла в проханнях.
ІГОР ПЕТРОВИЧ КОЗУБ (2.02.1962 – 15.12.2010), працюючи у Великобірківському будинку творчості школяра понад 23 років, прищеплював дітям любов до туризму, краєзнавства, історії рідного краю. Сьогодні ми згадуємо його як мудрого педагога, який відкривав дітям невичерпну силу знань, який вчив розпізнавати добро і зло, ділився мудрими порадами.
ТЕТЯНА ОЛЕГІВНА ЮРІВ (30.10.1969–30.03.2013) молодою, енергійною прийшла вона у наш колектив. Працюючи у Великобірківському будинку творчості школяра понад 13 років (з 1992 по 2005), на посаді методиста була добрим наставником педагогів та виховників району. Тетяна Олегівна була керівником гуртків «Ерудит», багато її ідей втілились в життя і стали традиціями та символами БТШ. Своїм душевним теплом, людяністю та доброзичливістю, наставницьким словом зігрівала та підтримувала родину, любила і шанувала людей, щиро передавала свої знання та вміння. У наших серцях навіки залишиться пам’ять про неї як компетентну, принципову, ініціативну та професійну людину.
Ці чудові педагоги залишаться в нашій пам'яті як зразок стійкості, що іскриться, життєрадісності, активності і професіоналізму!
Давайте згадаємо їх ласкаві погляди, веселі посмішки, дружні поради. Бо доки ми будемо їх пам’ятати, доти вони будуть серед нас.













Немає коментарів:

Дописати коментар