середа, 18 листопада 2020 р.

Нагородження переможців ТУРНІРУ РОБОЗНАВЦІВ

 Визначено переможців ТУРНІРУ РОБОЗНАВЦІВ, який був приурочений Всесвітньому Дню науки в ім’я миру і розвитку!

Нагадаємо, що юні робознавці змагалися у двох вікових категоріях і долали три конкурсних завдання. Загалом у турнірі взяло участь 18 гуртківців
Отож у конкурсі «Виготовлення заданої конструкції за інструкцією на швидкість»
- у молодшій віковій категорії І місце зайняв Рогаль Назарій, ІІ місце – Обуд Дмитро і Кунько Дмитро, а ІІІ місце розділили Бас Арсен, Ухач Захар та Іванущак Денис.
- У старшій віковій категорії найшвидше справився Баньковський Роман, який зайняв І місце, на другій сходинці Пархомчук Дмитро та Наджафі Олександр, а ІІІ місце отримали Гаврада Ірина, Ковальчук Вікторія, та Бас Юрій.
Активну участь у онлайн-виставці творчих робіт «Винахідники», представивши велику палітру моделей техніки та архітектури, взяли Радик Костянтин, Кунько Дмитро, Зайблоцький Олександр, Баран Віктор, Бас Арсен, Іванущак Денис, Рогаль Назарій, Ухач Захар, Карпінський Дам’ян, Крупський Денис, Пархомчук Дмитро та Яцків Ігор.
Сьогодні юні робототехніки отримали заслужені нагороди, а також переглянули запис онлайн-трансляції найкрутіших онлайн-змагань Online ROBOTICA episode 3 – WRO 2020 за правилами WRO 2020 «Вартові клімату», де познайомилися із зірковими робо-командами та найкращими заїздами роботів з виконання місії сезону WRO 2020 у трьох вікових категоріх, відповідно до виконання ними місій сезону "Повінь", "Заметіль", "Буревій".
Вітаємо учасників турніру та представляємо їхні роботи з онлайн-виставки !











Немає коментарів:

Дописати коментар